Ako správne variť v tlakovom hrnci?

Varíte radi zdravo a pritom lacno? Potom je pre vás ako stvorený tlakový hrniec - kukta. V spolupráci s majiteľom kulinárskeho ateliéru Ola Kala, Michalom Nikodémom, sme natočili videonávod aj s receptom na to, ako správne používať originálne talianske tlakové hrnce. Ide o taliansku značku s dlhoročnou tradíciou – BARAZZONI.

Tlakový hrniec určite nie je riad, ktorý za mesiac musíte vymeniť, a preto sa vyplatí vsadiť na kvalitu! Kukty BARAZZONI majú všetky potrebné testy bezpečnosti a sú z antikora 18/10. Na našom webe sa môžete pozrieť na videorecept, pri ktorom je tlakový hrniec používaný, a tiež sme pre vás napísali článok Ako variť v tlakovom hrnci
Teraz si tlakové hrnce aj s náhradnými súčiastkami môžete nakúpiť o 25 % lacnejšie. Stačí pri objednávke napísať zľavový kód 5EZ86GXWVS.  Akcia platí do 3. septembra 2014.

 
back_to_all_news