Pečieme, varíme a vysmážame v jednej nádobe

Vážení zákazníci,
 

V  posledných mesiacoch sú stále žiadanejšie nádoby, ktoré použijete na sporáku, rovnako ako na pečenie nebo dopečenie v rúre. Stará veta „pekáč buchiet“ už dávno neznamená, že pekáč musí byť iba na buchty, alebo by mal byť obdĺžnikový. Prečo neurobiť buchty, koláč nebo tortu v nádobe, v ktorej zvykneme pripravovať rezne, alebo nepripálenú omáčku? Veľa ľudí má názov rajnica alebo hluboká panvica,priradený k určitej činnosti. Ale predstavte si, že nádoba na fotografii má názov - Professional pekáč 28cm s dvomi držadlami. Je to lepšie? Podľa našich skúseností áno, ale musíme tento návyk odbúrať, pretože nie je potrebné, aby sme vysmážali rezeň na výrobku, ktorý sa nazýva panvica, mäsové kúsky pripravovali v nádobe hluboká panvica, omáčku robili v nízkom hrnci alebo rajnici a buchty či mäso piekli v pekáči do rúry.

Veď rezeň sa vysmáža v hlbokej panvici rovnako ako v plytkej, hlboká panvica môže mať namiesto dlhej rúčky dve krátke držadlá (bude sa potom lepšie skladovať, nádoba aj s obsahom sa potom prenáša podstatne ľahšie a hlavné je, že sa vojde do rúry) a už sa nemusí volať hlboká panvica, ale zmenou držadla už ide o rajnicu nebo nízky hrniec, vo výsledku je to rovnaké. Potom už nie je ďaleko k tomu, aby sme využili možnosť pečenie v rúre a z hlbokej panvice, alias rajnice nebo nízkeho hrnca sa stáva pekáč. A že je okrúhly? Má to vplyv na to, že znesie teplotu až 300°C v rúre? Určite nemá, ale veľa zákazníkov odradí predstava, že budú robiť omáčku v hlbokej panvici. Vysmážajú v pekáči? Panvica do rúry? Stačí zmeniť názov a odrazu je všetko v poriadku.



Zrušte predsudky. Použite pekáč na vysmážanie na sporáku a panvicu bez dlhej rúčky dajte do rúry. A že staré mamy dávali do rúry pekáč? To pusťte z hlavy. Kúpte si jeden výrobok a používajte ho na všetko. Na polievku musí byť hrniec, ale potom už stačí jedna praktická nádoba na naprostú väčšinu vašich úkonov.

Panvice.sk

Do rúry použite tieto výrobky:
back_to_all_news