Gurmáni si stále častejšie pripravujú steaky aj doma a tak narastá dopyt po kvalitných steakových panviciach. Pozrite si čo ponúka značka Ballarini.
Spojenie kvalitného hliníku a nelepivého povrchu
Pre všetky
panvice na steaky je spoločných niekoľko vlastností:
-
sú ťažšie a masívnejšie než klasické panvice na vysmážanie
-
sú vyrobené z kvalitného hliníku, ktorý teplo rovnomerne rozvedie po celej ploche
-
povrch tvoria nelepivé keramické, alebo minerálne častice
-
môže sa na nich grilovať celkom bez tuku a práve steaky je najlepšie pripravovať na sucho
-
na dne sú drážky, ktoré umožňujú vytvoriť tmavohnedú kôrku
-
môžu sa použiť aj v rúre (do určitej teploty)
-
majú štvorcový tvar, na ktorý sa zmestí niekoľko steakov
Vhodné panvice, ktoré vidíte pod textom, sú k dispozícii v niekoľkých kolekciách. Predovšetkým vás upozorňujeme na moderné
steakové panvice na indukciu zo sérií Taormina, MasterChef, Positano a Portofino.