Aké sú vhodné panvice na steaky?

Gurmáni si stále častejšie pripravujú steaky aj doma a tak narastá dopyt po kvalitných steakových panviciach. Pozrite si čo ponúka značka Ballarini.

Spojenie kvalitného hliníku a nelepivého povrchu

Pre všetky panvice na steaky je spoločných niekoľko vlastností:
  • sú ťažšie a masívnejšie než klasické panvice na vysmážanie
  • sú vyrobené z kvalitného hliníku, ktorý teplo rovnomerne rozvedie po celej ploche
  • povrch tvoria nelepivé keramické, alebo minerálne častice
  • môže sa na nich grilovať celkom bez tuku a práve steaky je najlepšie pripravovať na sucho
  • na dne sú drážky, ktoré umožňujú vytvoriť tmavohnedú kôrku
  • môžu sa použiť aj v rúre (do určitej teploty)
  • majú štvorcový tvar, na ktorý sa zmestí niekoľko steakov
Vhodné panvice, ktoré vidíte pod textom, sú k dispozícii v niekoľkých kolekciách. Predovšetkým vás upozorňujeme na moderné steakové panvice na indukciu zo sérií Taormina, MasterChef, Positano a Portofino

back_to_all_news