Grilovacie panvice
Grilovacie panvice

Grilovacie panvice

Ako vybrať? Skryť popis

Ako správne grilovať na panvici?

Chrumkavé steaky nepripravíte len na grile, ale aj na grilovacej panvici. Aká panva by mala byť? A čo s pokrmom robiť, aby bol čo najlepší?
 
Základom kvalitnej grilovacie panvice je masívny materiál. Preto sú grilovacie panvice ťažšie a robustnejšie.

Všetky grilovacie panvice v našej ponuke, predovšetkým od značiek Scanpan a Ballarini, vám zaručí, že panva znesie dostatočne vysokú teplotu, bude rovnomerne rozohriata, aby bolo mäso rovnako prepečené na okrajoch aj v stredu a bude dosť veľká, aby ste dosiahli najlepšie chuti a prepečenia pokrmov .

Grilovanie doma má oproti tomu vonkajšiemu niekoľko výhod:

  • Je možné grilovať za akéhokoľvek počasia.
  • Nepotrebujete gril, ktorý zaberie miesto, je pomerne drahý a musí sa čistiť.
  • Nemusíte kupovať drevené uhlie či iné palivo a dodatočný materiál. Grilovanie na panvici vďaka tomu aj lacné.

Ponúkame grilovacie panvice pre všetky typy sporákov.
Základným materiálom väčšiny nami ponúkaných panvíc na grilovanie je hliník pre svoju výbornú vodivosť tepla. Povrch je potom tvorený keramickými alebo minerálnymi časticami, prípadne v kombinácii s titánom. Vďaka tomu sa potraviny nebudú prichytávať a pripaľovať a na grilovanie budete potrebovať len minimum tuku. Samozrejme vďaka nepriľnavému povrchu bude aj veľmi jednoduchá údržba.

Grilovacia panvica často odlišuje nielen festovnější materiál, ale aj vzhľad. Väčšinou je obdĺžnikového alebo štvorcového tvaru. Na dne sú vystúpené drážky, ktoré simulujú bežnú grilovací mriežku. Tuk a šťava z grilovaných pokrmov sa tak dostane do žliabkov medzi drážky a výpek sa ľahšie vylieva. Vďaka drážkovému povrchu sa navyše jedlo lepšie obracia a má rovnako pekný grilovaný vzhľad a chrumkavú chuť.

Značka a parametre

Cena

996
3644 €

Novinka

Akcia

Skladom

Sezónna akcia

Priemer

27 cm
28 cm

Vhodné do rúry

Materiál / povrch

Značka