Panvice na indukciu - Materiál / povrch - Granitum
Indukčné varenie a riad na indukciu
Medzi výhody indukčného varenia patrí veľmi rýchly ohrev, lepšia účinnosť prenosu tepla, rovnomernosť ohrevu a lepšia kontrola ohrevu.
Indukčné variče sa také oveľa ľahšie čistia, pretože ich povrch je plochý a hladký.
Navyše jedlo sa na povrchu variča nepripaľujú, nebola jeho povrch je takmer studený. Vďaka tomu je také varenie na indukciu bezpečnejšie napr. v rodinách s deťmi.
Za nevýhodu sa označuje nutnosť použiť riad vyrobený z magnetických materiálov.
Pritom riad vyrobený z medi či hliníkových zliatin má oveľa lepšie tepelné vlastnosti než riad vyrobené z ocele.
Preto sa riad na indukciu vyrába Najčastejšie sa "sendvičovým" dnom tvoreným vrstvami nerezovej ocele, medzi ktoré je vložená doska z bežnej ocele. Prípadne sa kombinuje oceľ a hliník.
V našej ponuke nájdete iba výrobky európskych overenej výrobcom s dlhou tradíciou Scanpan (Dánsko) či Ballarini (Taliansko), ktorí majú technológiu výroby výborne zvládnutú.
Takto vám môžeme garantovať, že budete variť úsporne, bezpečne a s radosťou.
Na indukčné varenie môžete použiť znášať ponuky také smaltovaný riad Metalac a tlakové hrnce Barazzoni.
Rýchle info
SALINA panvica 26 cm
Skladem
€ 80,25 EUR