Radi vám pomôžeme +421 650 822 812 (8:00 - 16:30) / info@panvicky.cz
0Košík
Spôsoby doručenia
Denné5 EUR
Rýchla dopravaod 6 EUR
Osobný odber (Praha, Brno, Ostrava)Zadarmo
Doprava zadarmo nad 125 EUR
Poradňa
Dobrý predavač má vedieť aj poradiť. A my chceme byť v našom obore čo najlepší, a tak sme pre Vás pripravili poradňu. Nájdete v nej nielen ako sa o nami ponúkaný riad starať či aké sú plusy a mínusy použitých materiálov, ale aj veľa užitočných rád, napríklad ako správne pripraviť stôl.

A ako vieme, dobrá rada je niekedy nad zlato. 
Príprava prvých detských príkrmov pomocou parného hrnca Príprava prvých detských príkrmov pomocou parného hrnca
Voľbu medzi domácim a kupovaným príkrmom rieši každý rodič. O výhodách tých doma pripravených nemusíme snáď ani písať, ale spomeňme aspoň to hlavné – máte kontrolu nad presným zložením a ušetríte. Skvelým pomocníkom pri varení pre vaše deti môže byť parný hrniec.
Údržba príborov: ako na to? Údržba príborov: ako na to?
Chcete si čo najdlhšie udržať príbory krásne lesklé? Tak ich nenechávajte dlho špinavé.
Triky pri varení s panvicami Triky pri varení s panvicami
Panvica je jedným z najdôležitejších typov riadu v kuchyni. Čo robiť, aby vám vydržala dlho pekná alebo na čo je dobrá WOK panvica? Poradíme.
Ako pri varení ušetriť za energiu? Ako pri varení ušetriť za energiu?
Vďaka dodržovaní niekoľkých rád a používaní určitých typov riadu môžete usporiť peknú kôpku peňazí.
Výpredaj kolekcie Salento
Výpredaj radu Salento prináša zľavy až 55% na posledné kusy hrncov, panvíc a grilovacích panvíc.
Aké sú výhody a nevýhody použitých materiálov? Aké sú výhody a nevýhody použitých materiálov?
V článku sa dozviete to najpodstatnejšie o materiáloch, ktoré sú u nami ponúkaného riadu použité.
Čo je thermopoint a ako ho využívať? Čo je thermopoint a ako ho využívať?
U niektorých typov riadu Ballarini je šikovná pomôcka - thermopoint. Čo to je a ako ho využívať?
Čo robiť pred prvým použitím riadu? Čo robiť pred prvým použitím riadu?
Tipy čo robiť, než začnete s riadom variť.
Ako na palacinky Ako na palacinky
Palacinky milujú deti aj dospelí. Receptov koluje veľa, môžu byť sladké aj slané, ale jedno majú spoločné – bez kvalitnej panvice na palacinky sa neobídete.
Prečo nakupovať súpravy riadu? Prečo nakupovať súpravy riadu?
Potrpíte si na kvalitu a nechce sa vám stále dokupovať nové hrnce? Kúpte si riad v súpravách Ballarini. Počiatočná investícia je síce vyššia, ale v dlhšom časovom horizonte ušetríte.
Ako pripraviť kávu v moka kanvici Ako pripraviť kávu v moka kanvici
V ostatnom čase stúpa trend v oblasti prípravy kávy tým najlepším možným spôsobom. Netýka sa iba špičkových kaviarní, ale stále viac z nás si chce vychutnať dobrú kávu aj doma. Ako na to?
Malé a šikovné panvice Malé a šikovné panvice
Čo robiť, keď radí varíte, ale rodina sa ukáže raz za čas, väčší počet hosťov nepozývate a špiniť veľké panvice sa vám nechce? Ideálnym krokom je kúpiť si malú elegantnú panvicu.
Ako správne držať príbor? Ako správne držať príbor?
Antikorové príbory používame denne, ale veľa stravníkov ich drží nesprávne. Uvádzame pár jednoduchých pravidiel, vďaka ktorým už s príborom nikdy nebudete bojovať.
Výpredaj kolekcie Salento
Výpredaj radu Salento prináša zľavy až 55% na posledné kusy hrncov, panvíc a grilovacích panvíc.
Kedy používať panvicu s pokrievkou? Kedy používať panvicu s pokrievkou?
Už je to dávno, keď sa na panvici iba vysmážalo. Dnes vďaka nelepivému povrchu môžeme tiež dusiť, piecť, prípadne variť. Budete ale potrebovať panvicu s pokrievkou.
Použitie veľkej panvice Použitie veľkej panvice
Ak varíte pre viacej ľudí, veľkú panvicu s priemerom 28 cm a vyšším, budete určite potrebovať. Aké jedlá na nej môžete pripraviť?
Aký vybrať materiál pre hrniec na varenie? Aký vybrať materiál pre hrniec na varenie?
Nech už varíte iba pre seba, alebo pre veľkú rodinu, bez niekoľkých hrncov sa neobídete. Z akého materiálu by mali byť vyrobené?
Podľa čoho vyberať panvicu na steaky? Podľa čoho vyberať panvicu na steaky?
Ste milovníci šťavnatých steakov? Ak preferujete mäso skoro krvavé alebo viacej prepečené, budete potrebovať kvalitnú panvicu, ktorú môžete poriadne rozohriať. Pomôžeme vám s jej výberom.
Prečo variť na indukcii? Prečo variť na indukcii?
Varenie na indukcii teraz zažíva boom. Viete ako indukčná varná doska funguje a prečo je nutné na ňu používať špeciálny riad?
Aký riad nakúpiť na indukčnú dosku? Aký riad nakúpiť na indukčnú dosku?
Pri varení na indukcii je nutné používať riad so špeciálnym dnom. Poznáte ho jednoducho pomocou testu s magnetom. Podrobnosti sa dočítate v našom článku.
Ako správne grilovať na panvici? Ako správne grilovať na panvici?
Chrumkavé steaky nepripravíte iba na grile, ale aj na grilovacej panvici. Aká by mala byť a čo s pokrmom urobiť, aby bol čo najlepší?
Prečo používať titánový riad a ako ho vybrať Prečo používať titánový riad a ako ho vybrať
Titánový riad je síce o niečo drahší, ale ak si vyberiete kvalitný, vydrží vám veľa rokov a nebudete musieť každé dva roky kupovať nový –lacnejší z hypermarketu.
Aký vybrať riad do domácnosti? Aký vybrať riad do domácnosti?
Zariaďujete si novú kuchyňu a rozmýšľate, akým riadom ju vybaviť? Prinášame vám zoznam toho najdôležitejšieho, čo budete na dobré varenie potrebovať.
Triky na varenie špagiet a používanie hrnca na cestoviny Triky na varenie špagiet a používanie hrnca na cestoviny
Aj keď nie sme v Taliansku, môžete si uvariť výborné špagety. Ako ich pripraviť a prečo je užitočné mať hrniec na špagety, prezradíme v nasledujúcom článku.
Ako vybrať, používať a brúsiť kuchynské nože? Ako vybrať, používať a brúsiť kuchynské nože?
Nože sú jednou z najdôležitejších častí kuchynského riadu. Viete, aká má byť tvrdosť čepele kuchynského noža? Alebo ako správne používať ocielku? Poradíme.
Ako vybrať a používať strojček na cestoviny? Ako vybrať a používať strojček na cestoviny?
Stále viac domácností je vybavených strojčekmi na cestoviny, a tak sme sa rozhodli ponúknuť vám pár tipov, ako si taký strojček vybrať a ako s ním pracovať.
Ako pri varení ušetriť za energiu? Ako pri varení ušetriť za energiu?
Vďaka dodržovaní niekoľkých rád a používaní určitých typov riadu môžete usporiť peknú kôpku peňazí.
Aké sú výhody a nevýhody použitých materiálov? Aké sú výhody a nevýhody použitých materiálov?
V článku sa dozviete to najpodstatnejšie o materiáloch, ktoré sú u nami ponúkaného riadu použité.
Medený riad má výbornú tepelnú vodivosť Medený riad má výbornú tepelnú vodivosť
Pri varení v medenom riade ušetríte čas a peniaze za energiu.
Ako variť v tlakovom hrnci? Ako variť v tlakovom hrnci?
V článku sa dočítate, na čo je dobré pamätať pri používaní kukty.
Ako správne prestrieť stôl? Ako správne prestrieť stôl?
Nasledujúci článok vám prehľadne v niekoľkých krokoch ukáže správne prestieranie stolu na slávnostnú príležitosť a dočítate sa aj pár dobrých rád o samotnom stolovaní.
Čo je thermopoint a ako ho využívať? Čo je thermopoint a ako ho využívať?
U niektorých typov riadu Ballarini je šikovná pomôcka - thermopoint. Čo to je a ako ho využívať?
Tento web používa k poskytovaniu služieb, personalizácii reklám a analýze návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.