Scanpan panvice
Produkty
Maitre D' hlboká panvica 24cm medená
CLASSIC INDUCTION titánová panvica 24cm „Vyskúšaj ma“
CLASSIC INDUCTION hlboká titánová panvica 28cm s vekom
CLASSIC INDUCTION hlboká titánová panvica 24cm s vekom
CTX WOK 32cm
TechnIQ WOK 26cm 3,7lt
ProIQ hrniec 24cm 4,8lt s pokrievkou
TechnIQ pokrievka sklenená 30cm
ProIQ hrniec 26cm 6,5lt s pokrievkou
CLASSIC INDUCTION WOK 32cm
Maitre rajnica s rúčkou 20cm medená
Maitre rajnica s rúčkou 16cm 1,5lt medená
TechnIQ pokrievka sklenená 26cm
CLASSIC INDUCTION nízky hrniec 26cm 4lt s pokrievkou
ProIQ 24cm „Vyskúšaj ma“
TechnIQ rajnica s rúčkou 22cm 2,8lt
CLASSIC INDUCTION titánová rajnica s rúčkou 18cm 1,8l s pokrievkou
CLASSIC INDUCTION titánová rajnica s rúčkou 20cm 3,0l s pokrievkou
CLASSIC INDUCTION titánový hrniec 20cm 3,2lt s pokrievkou
CLASSIC INDUCTION titánový hrniec 24cm 4,8lt s pokrievkou
CLASSIC INDUCTION titánový hrniec 26cm 6,5lt s pokrievkou
Články
Novinka od dánskeho výrobcu SCANPAN
Radi by sme vám predstavili titánový riad CLASSIC INDUCTION - novinku od dánskeho výrobcu nepriľnavého riadu SCANPAN.
Recyklovaný hliník - základná surovina na výrobu riadu SCANPAN
V skutočnosti je hliník známy ako zelený kov, pretože sa dá pomerne ľahko recyklovať, a čo je dôležitejšie, recyklovaný hliník má rovnakú kvalitu ako pôvodný ("primárny") hliník.
Nový nepriľnavý riad od spoločnosti Ballarini
Novinkou v našej ponuke je nepriľnavý riad BALLARINI 130 - modelová rada venovaná oslave 130. výročia založenia talianskej spoločnosti Ballarini.
Rad riadu ALBA značky Ballarini
Titánový riad Alba má to, čo je dôležité pre zdravú kuchyňu: je ideálny na šetrnú prípravu napríklad chrumkavej zeleniny, mäsa alebo ľahkých vaječných pokrmov. Je vhodný aj na varenie bez tuku.
Dokonalé palacinky
Deti aj dospelí milujú palacinky. Receptov je veľa, dajú sa pripraviť na sladko aj na slano, ale jedno majú spoločné - bez dobrej palacinkovej panvice sa nezaobídu.
Teľacie na hríboch (Dánsko)
Obľúbené jedlo našich dánskych dodávateľov riadu zo spoločnosti SCANPAN.
Rýchle ázijské rezance z woku
Na obľúbené rezance so zeleninou a mäsom nemusíte chodiť len k okienku rýchleho občerstvenia. Ázijská rýchlovka, ktorá je skvelá, keď nie je čas na veľké varenie. Podľa nášho receptu ju zvládne uvariť aj začiatočník.
Valentínske trojchodové menu
Príslovie, že láska prechádza žalúdkom, má určite svoj význam. Dobré jedlo je jedným zo spôsobov, ako niekomu ukázať, že vám na ňom záleží. Pri príležitosti blížiaceho sa Valentína sme pre vás pripravili tip na trojchodové menu, s ktorým môžete
prekvapiť svoju milovanú osobu. Prípravu by mal zvládnuť aj menej zručný kuchár.
Plnená morčacia rolka
Vyskúšajte náš recept na morčací roládu, ktorú si zamilujete. Roláda dá síce trochu práce, ale námaha rozhodne stojí za to. Bude ozdobou každého slávnostného stola a mäso, ktoré nezjete hneď, môžete podávať večer studené alebo si ho vziať na druhý deň do práce na obed.
Ako správne grilovať na panvici?
Chutné steaky nepripravíte iba na grile, ale aj na grilovacej panvici.
Aká by mala byť a čo s pokrmom urobiť, aby bol čo najlepší?
Aký riad nakúpiť na indukčnú dosku?
Pri varení na indukcii je nutné používať riad so špeciálnym dnom. Poznáte ho jednoducho pomocou testu s magnetom.
Podrobnosti sa dočítate v našom článku.
Čistenie - starostlivosť o nepriľnavý riad
Niekoľko tipov, ako správne ošetrovať a čistiť nepriľnavý riad.
Termoska - skvelý pomocník v zime aj v lete, doma, v práci aj v prírode
Pripravili sme pre vás malého sprievodcu svetom termosiek. Nájdete tu rôzne možnosti použitia, ale aj tipy na ich údržbu.
Smaltovaný riad - moderné retro vo vašej kuchyni
Ktorá česká gazdinka by ich nepoznala? Čarovné kastróly všetkých veľkostí a farieb, ktoré hrdo slúžia, zatiaľ čo my sme už dávno vymenili ostatné riady. Dlhá životnosť je jedným z dôvodov, prečo je smaltovaný riad na trhu už toľko rokov a prečo konkuruje aj najmodernejším materiálom. Okrem toho atraktívny retro vzhľad rozžiari vašu kuchyňu, či už doma alebo na chate, a prinesie nový zážitok z varenia.
Máme pre vás 10 dôvodov, prečo je smaltovaný riad ideálny do každej kuchyne.