Termo láhev TO GO
Články
Rad riadu ALBA značky Ballarini
Titánový riad Alba má to, čo je dôležité pre zdravú kuchyňu: je ideálny na šetrnú prípravu napríklad chrumkavej zeleniny, mäsa alebo ľahkých vaječných pokrmov. Je vhodný aj na varenie bez tuku.
Recyklovaný hliník - základná surovina na výrobu riadu SCANPAN
V skutočnosti je hliník známy ako zelený kov, pretože sa dá pomerne ľahko recyklovať, a čo je dôležitejšie, recyklovaný hliník má rovnakú kvalitu ako pôvodný ("primárny") hliník.
Hrášková krémová polievka
Veľmi jednoduchá a rýchla polievka, ktorú zvládnu uvariť aj deti. O to viac im bude chutiť.
Domáci bezinkový sirup za studena
Keď na jar kvitnú kvety bazy, je čas to využiť a pripraviť si skvelý bazový sirup, ktorý je výborný na prípravu osviežujúcej domácej limonády alebo aj do čaju. Bezinkový sirup má osviežujúcu a lahodnú chuť.
Plnená morčacia rolka
Vyskúšajte náš recept na morčací roládu, ktorú si zamilujete. Roláda dá síce trochu práce, ale námaha rozhodne stojí za to. Bude ozdobou každého slávnostného stola a mäso, ktoré nezjete hneď, môžete podávať večer studené alebo si ho vziať na druhý deň do práce na obed.
Tekvica plnená mletým mäsom a šampiňónmi
Z tekvice sa dá pripraviť skvelý obed, ktorý zasýti aj mäsožravcov.
Grécky šalát
Spomienka na dovolenku pri mori.
Tradičný recept na domáce sušienky
Domáce sušienky k popoludňajšej káve sú pohostením, ktoré máloktorý návštevník odmietne. Recept je jednoduchý a rýchly. Do ich výroby môžete zapojiť aj deti.
Kvalitný nôž - predĺžená ruka každého kuchára
Nôž je v kuchyni kľúčovým nástrojom. Predĺžená ruka kuchára. Kúpa kvalitného noža je investícia. Investícia do seba - do svojho času a svojej bezpečnosti. Dobrý nôž v kuchyni robí z varenia radosť a potešenie.
Ako pri každej investícii, aj tu platí, že nákup je len začiatok. Kvalitný nôž si tiež vyžaduje starostlivosť a správne zaobchádzanie. Predĺži sa tak vaša radosť a spokojnosť s výrobkom.
V tomto článku sme stručne zhrnuli niekoľko jednoduchých tipov na správnu starostlivosť o kuchynské nože.
Aký riad nakúpiť na indukčnú dosku?
Pri varení na indukcii je nutné používať riad so špeciálnym dnom. Poznáte ho jednoducho pomocou testu s magnetom.
Podrobnosti sa dočítate v našom článku.
Viete, ako zistiť, či je príbor naozaj strieborný?
Pripravili sme pre vás niekoľko tipov, ako zistiť, či je váš príbor naozaj strieborný.
Údržba príborov z ušľachtilej ocele
Tu nájdete niekoľko tipov na údržbu vašich príborov.
Ako správne grilovať na panvici?
Chutné steaky nepripravíte iba na grile, ale aj na grilovacej panvici.
Aká by mala byť a čo s pokrmom urobiť, aby bol čo najlepší?
Termoska - skvelý pomocník v zime aj v lete, doma, v práci aj v prírode
Pripravili sme pre vás malého sprievodcu svetom termosiek. Nájdete tu rôzne možnosti použitia, ale aj tipy na ich údržbu.
Tlakové hrnce - otázky a odpovede
Tlakový hrniec je v súčasnosti základným kuchynským vybavením. Hlavnými dôvodmi, prečo si zaobstarať tlakový hrniec, sú príprava jedla v kratšom čase, zdravé stravovanie a úspora peňazí za energiu. Varenie v ňom je jednoduché, stačí dodržiavať určité pokyny.
Pripravili sme pre Vás odpovedi na Vaše najčastejšie otázky.
Ako variť v tlakovom hrnci?
V článku sa dozviete, na čo nezabudnúť pri používaní tlakového hrnca.
Ako správne prestrieť stôl?
Nasledujúci článok vám prehľadne v niekoľkých krokoch ukáže správne prestieranie stolu na slávnostnú príležitosť a dočítate sa aj pár dobrých rád o samotnom stolovaní.